Nieuwe auteurs en (bescheiden) andere talen: welkom

Er komen niet alleen leuke reacties op deze site en de liedjes, maar er zijn een paar auteurs die zelf ook liedjes hebben geschreven op Bijbelteksten. Een aantal van hen vonden het prima om hun liedjes toe te voegen aan de site zodat ze gebruikt kunnen worden.

Ik vind dat alleen maar geweldig! en heet daarom deze nieuwe auteurs van harte welkom en wens ze veel zegen toe in hun leven en dienst aan de Heer.

Verder waren er diverse vragen om liedjes in het engels en frans op te nemen… Nu zijn er vooral in het engels al de nodige Bijbelteksten op muziek gezet, denk bv aan (Australisch, Dave Garett) Scripture in Song. Ik heb een paar liederen waarvan ik meen dat copyright geen probleem is, een paar bijbelliedjes toegevoegd in het engels en frans.

Doel van deze site en de gepubliceerde bijbelliedjes is en blijft om Gods Woord centraal te stellen, en het materiaal is vrij te gebruiken (niet toegestaan is het onder eigen naam overnemen van de liedjes en met respect voor de copyrights van bijbelvertalers w.o. het NBG)