©opyrights

Meestal heb je het bij copyrights eigenlijk alleen maar over commerciële belangen. Mijn opzet is echter, dat de liedjes op deze site goed gebruikt zullen worden en wil daarom geen extra belemmeringen opleggen. Jawel, u mag deze liedjes vrijelijk kopiëren en inzetten zonder uitdrukkelijk toestemming te hoeven vragen!! Doe dit dan ook vrijmoedig.
Misbruik van liedjes is echter niet toegestaan, zoals het onder eigen naam uitgeven of vermarkten al of niet met aanpassingen.

Uw reactie stel ik op prijs. Ik ben benieuwd wat er met de liedjes gebeurt, hoe het bevalt, wat er moeizaam ging, tips, etc. Ook bijdragen zijn welkom: bewerkingen van liedjes zoals de medley’s (onder Extra), eigen geschreven liedjes op Bijbelteksten die gedeeld mogen worden, maar ook uw verhaal bij een tekst of liedje en verwerkingen in een boodschap.

Als u nog een favoriete tekst op muziek mist, kunt u ook altijd suggesties doen – al kan ik natuurlijk niet garanderen dat het mij altijd lukt om op elke tekst een passende melodie te vinden. En we leven in een tijd waar we (gelukkig) veel bijbel vertalingen hebben. Het is in die zin ook niet doenlijk om alle Bijbeltekst in elke vertaling te schrijven.

Neem gerust contact op via het Contactformulier

Rechten voor gebruik van de Bijbelteksten
De teksten van de liedjes zijn overgenomen uit de bijbel en ook daar zitten rechten op. Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft toestemming gegeven voor het gebruik van de teksten voor de liedjes.

logonbg


NBG 1951: De bijbeltekst in deze uitgave is ontleend de NBG-vertaling 1951, © Nederlands Bijbelgenootschap 1951.
NBV: De bijbeltekst in deze uitgave is ontleend aan De Nieuwe Bijbelvertaling, © Nederlands Bijbelgenootschap 2004/2007.